Välkommen till Säkert Bondförnuft i Sydost

Välkommen att kontakta någon av våra handledare! Vi erbjuder kurser och gårdsbesök som ett stöd för dig som vill höja din och familjens säkerhet på gården. Alla aktiviteter anordnas av våra utbildade handledare i samarbete med LRF:s regionkontor.


Kursen ”Tre träffar till Säkert Bondförnuft” 

Gör som hundratals lokalavdelningar och andra grupper – boka in en kurs tillsammans. Kursen varvar diskussioner med fakta, filmer och en praktisk del i form av en gemensam skyddsrond. Den prisbelönta filmen ”För säkerhets skull” är en viktig del i programmet.Säkerhetsgenomgång

Det är svårt att upptäcka riskerna på sin egen gård. En säkerhetsgenomgång hjälper dig att komma förbi hemmablindheten. Boka en tid med en av våra handledare, som besöker dig på gården när det passar dig bäst. Du bestämmer själv vad ni ska titta på. Du får en handlingsplan och en whiteboard för ditt fortsatta säkerhetsarbete.

 

 


Kontakt

Välkommen att kontakta vår samordnare på regionkontoret i Sydost.

Samordnare Ann-Cathrine Carlsson
Tel: 0470 - 70 36 54
ann-cathrine.carlsson@lrf.se


 

Några av våra handledare: 
 


Johan Pettersson

Karlskrona

070-819 28 89


Gösta Friberg

Degerhamn

070-558 59 70


Johan Ekselius

Virserum

070-6372323


Torsten Ivarsson

Rödeby

070-928 11 21

VärmlandVästerbottenVästernorrlandVästra GötalandÖrebroÖstergötlandGävleborgDalarnaGotlandHallandJämtlandJönköpingNorrbottenSkåneSödermanlandVästmanlandUppsalaStockholmKalmarKronobergBlekingeSkaraborgSjuhäradSydostMälardalen

Bookmark and Share