Våra tjänster

Lantbruket bjuder på många härliga miljöer, men det är lätt att bli hemmablind. En olycka kan kosta mycket, i både lidande och pengar. Säkert Bondförnuft  hjälper dig att göra din gård säkrare för alla – dig, din familj, dina anställda och besökare. 
 

Säkerhetsgenomgång

Genomgången tar cirka två timmar och avslutas med att du och handledaren fyller i en enkel handlingsplan som hjälper dig att komma till rätta med eventuella brister.  Du bestämmer själv vad du vill ha hjälp med och vilka delar av gården du vill att ni ska titta på. Kanske vill du i första hand se över barnens säkerhet?

 

Kursen Tre träffar till Säkert Bondförnuft

Gör som tusentals andra och boka in dig på en kurs för att lära dig mer om hur du förbättrar arbetsmiljön på din gård. Tillsammans med dina kollegor får du chansen att diskutera lantbrukets arbetsmiljöproblem med våra handledare, vilket resulterar i många praktiska lösningar.

Kursen omfattar nio timmar, fördelade på tre tillfällen. Vi varvar diskussioner med fakta och filmer och avslutar med en gemensam
säkerhetsgenomgång på en gård. Kursen ges också som studiecirkel i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. 

 
Gårdsvandring 

Är du nyfiken på Säkert Bondförnuft och vill lära dig mer om säkerhetsarbete på gården? På gårdsvandringarna samlas vi på en gård i en större grupp. Gårdsvandringen passar bra för större grupper som på ett snabbt och praktiskt sätt vill lära sig mer om risker och säkerhet på gårdsnivå. Gårdsvandringen är en aktivitet för hela familjen.

 

 


Kontakt och anmälan


VärmlandVästerbottenVästernorrlandVästra GötalandÖrebroÖstergötlandGävleborgDalarnaGotlandHallandJämtlandJönköpingNorrbottenSkåneSödermanlandVästmanlandUppsalaStockholmKalmarKronobergBlekingeSkaraborgSjuhäradSydostMälardalen
Bookmark and Share